Taggede innlegg Agder Gruppen

Agder Rental solgt!

Etter konkursåpningen i Agder Gruppen AS og tilknyttede selskaper har boet drevet utleievirksomheten i Agder Rental AS videre. Nå er det solgt til Nordic Heavy Rental AS.

Konkurstallene rett til værs i april

Etter det som var oppløftende utvikling i første kvartal, var det betydelig økning i antall konkurser i årets fjerde måned. 52 konkurser innen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet gir en økning på hele 86 prosent.

Agder Gruppen er konkurs

Styret i Agder Gruppen har i dag, 24. april, innlevert oppbudsbegjæring til i Agder tingrett.

Agder Gruppen jobber for videre drift

Agder Gruppen har mandag og tirsdag arbeidet sammen med banker, selskapets eiere og sentrale leverandører for å få på plass en modell for videre drift. De har trukket seg fra Vei og Anlegg 2024 og avlyser åpningsfesten ved det nye anlegget på Berger.

Agder Tunnelservice er solgt

Agder Gruppens produksjonsavdeling i Flekkefjord er solgt ut av konsernet. Det nye navnet blir Terox AS.

20 millioner fra Innovasjon Norge til Agder Gruppen

Agder Gruppen-selskapet Agder Tunnelservice i Flekkefjord, har fått 20 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge til å utvikle et digitalt system for strømdistribusjon til bygg-, anlegg og tunnelnæringen.

Får ansvar for XCMG i Norge

Agder Gruppen har ansatt Espen Paulseth (48) i en nyopprettet stilling som markedssjef for XCMG i Norge.

Verdensnyhet på Toten

I et pukkverk i Hunndalen står det som er den første leverte Powerscreen Warrior 1400XE. Modellen ble lansert for en stund tilbake, men det er først nå leveringene har kommet i gang, og Stange Pukk fikk den første.

Kjøper 20 prosent av aksjene i Agder Gruppen

Investeringsselskapet Icon Capital kjøper omkring 20 prosent av aksjene i Agder Gruppen gjennom en rettet emisjon. Det Kristiansand-baserte konsernet tilføres dermed betydelig kapital til fortsatt utvikling og vekst.

Agder Gruppen etablerer avdeling i Bergen

Agder Gruppen overtar den etablerte virksomheten Anlegg og Industriteknikk på Frekhaug. Til å lede den nye avdelingen har konsernet ansatt Svein Ove Espeland (56), som har 36 års erfaring fra anleggsbransjen.