Taggede innlegg Bertelsen & Garpestad

Trygger arbeidsplasser langs ny E8 til Tromsø

Anleggsarbeidere på ny E8 mellom Sørbotn og Laukslett jobber i krevende og skredutsatt terreng. Daglig skredvarsling fra NGI trygger arbeidsplassen langs den nye hovedfartsåren inn til Tromsø.

B&G og Klepp inngår kortreist millionavtale

Bertelsen & Garpestad inngår en avtale med Klepp Mek som den foretrukne leverandør av gravemaskinskuffer de neste tre årene. Avtalen vil ha en verdi opptil 20 millioner.

Bertelsen & Garpestad fikk veikontrakt sør for Bergen

Bertelsen og Garpestad har sikret seg en kontrakt verdt 110 millioner kroner for utbedringsarbeid på Fv. 552 Hatvikvegen. Arbeidene, som har oppstart medio februar, forventes å være ferdigstilt innen august 2026.

Storkontrakt på E8 signert i Tromsø

Bertelsen & Garpestads største kontrakt noensinne ble signert i dag med Statens vegvesen. Kontrakten har en verdi på ca. 2,1 mrd. kroner og involverer et samarbeid med det tsjekkiske selskapet Metrostav.

Utbedrer rv. 94 mot Hammerfest

Bertelsen & Garpestad AS er tildelt oppdraget med å utbedre og bygge ca. fem kilometer ny vei på innfartsveien til Hammerfest.

Syltern skal bygge siste del av E6 Helgeland

I konkurranse med Hæhre Entreprenør AS og Bertelsen & Garpestad AS er Johs. J. Syltern AS tildelt oppdraget med å bygge E6 Trøndelag grense-Lille Majavatn.

200-tonns graver oppkalt etter skiskytter

Entreprenør Bertelsen & Garpestad AS (BG) sponser skiskytteren Marte Olsbu Røiseland og ville markere dette ved overleveringen av selskapets nye Hitachi-maskin.

V&T og B&G med rammeavtale

V&T Entreprenør har signert en landsdekkende rammeavtale med Bertelsen & Garpestad. Avtalen ble signert 12. august og har en varighet på fem år.

Signerte storkontrakt på E39

Bertelsen & Garpestad AS og Statens vegvesen har signert kontrakt. Skal bygge E39 Betna-Hestnes for 774 millioner. 

B&G Gruppen med Volvo-avtale – bestiller 19 maskiner

B&G Gruppen, med Bertelsen og Garpestad i spissen, har inngått en treårs-avtale med Volvo Maskin som hovedleverandør av anleggsmaskiner, for perioden 2021-2023. Gjør samtidig kjempebestilling.

Stort engasjement og velvilje

MEF skal kåre Årets lærebedrift 2019. Bertelsen & Garpestad er kandidat nr. 5.

Kjører maskin på veianlegg

Bertelsen & Garpestad har fått en uvanlig «sommervikar» i år. MEF-direktør Julie M. Brodtkorb kjører dumper, graver og hjullaster på E6 Helgeland Sør.

Juleshopping hos Pon

Bertelsen & Garpestad satser tungt og utvider maskinparken med 7 nye Cat-maskiner.