Taggede innlegg batterielektrisk

Elektrisk Iveco på Norgesturné

I slutten av oktober kommer Iveco til Norge på turné for å lansere deres nye elektriske transportkjøretøy, Iveco eDaily. Det er Norgespremiere, og for første gang vil det være mulig for nordmenn å prøvekjøre den nye modellen.

Norskprodusert lynlader for anleggsmaskiner

Eviny tester ut en ny norskprodusert lynlader på 420 kW. Den skal være raskest i Europa og skal gjøre det enklere å ta i bruk større anleggsmaskiner på utslippsfrie byggeplasser.

Atlas Copco lanserte batterikompressor

Atlas Copco har utvidet porteføljen av mobile elektriske kompressorer med en batteridrevet kompressor, B-Air 185-12. Kompressoren ble nylig avduket under et arrangement i Belgia.

Viste fram elektrisk Volvo L120

Den første offisielle visningen av den nye batterielektriske hjullasteren Volvo L120 Electric Conversion fant sted i forbindelse med VM i rallycross på Hell.

Verdens nordligste Volvo-verksted er el-godkjent

I Longyearbyen ligger det som er verdens nordligste Volvo-godkjente verksted. De ansatte hos Svalbard Auto skrur på alt av kjøretøy og maskiner, og nå har de også blitt godkjent som Volvo Electromobility verksted.

Volvo lanserer batterielektrisk L120H

I samarbeid med Parker Hannifin har Volvo CE konvertert L120H til elektrisk drift. Hjullasteren skal bli tilgjengelig på det europeiske markedet allerede i løpet av 2023.