Film om prosjektet Eiganes-tunnelen

Den var SVVs største kontrakt på rett over to milliarder. Nå er Implenia og Stangeland ferdig med Eiganes-tunnelen. Nylig hadde de premiere på filmen om prosjektet. 

– Mye jobb, men ellers ”business as usual”. Dette har vi mye erfaring med, sa prosjektleder Sverre Nergaard i arbeidsfellesskapet Bilfinger Stangeland da vi besøkte prosjektet tidlig på sommeren 2014, kun et par måneder etter oppstart. 

Bilfinger ble senere oppkjøpt av Implenia. Eiganestunnelen er en del av hovedveien E39, som går Vestlandet på langs. Det er også en del av Ryfastforbindelsen, som skal knytte Nord-Jæren og Ryfylke nærmere sammen med Stavanger.

Annonse

Tunnelen er koblet til Hundvågtunnelen, bygget av Risa bygger i fellesskap med Kruse Smith. 

Her er en film Implenia Stangeland har laget om Eiganes-tunnelen. Filmen er laget av TV Vest Produksjon.