Informativt inngangsparti til anleggsplass

OSN Anleggsikring tilbyr et nytt produkt som kombinerer synlighet og HMS-informasjon på anleggsplassen.

Ifølge en pressemelding fra selskapet blir det med denne portalen tydelig hvor inngangen til området er og hvilke krav som stilles til verneutstyr. Entreprenørens logo settes på portalen, og viser besøkende hvem som jobber på området.

Portalen festes til byggegjerder på hver side, og høyden er tilpasset slik at rotasjonsgrind kan stå i åpningen. Hvis byggeplassen kun har enkel gangport inn til området, kan portalen også benyttes her.

Annonse

Skreddersys

Portalen leveres som standard i svart med åtte symboler og logo, men kan skreddersys med entreprenørens logo-farger og andre typer symbol.

Produktet gir et positivt inntrykk av byggeplassen, og benyttet sammen med f.eks. dekorduker på byggegjerdene skaper dette et finere miljø for forbipasserende og naboer under byggeperioden, lover OSN Anleggsikring.