Arctic Entrepreneur endelig i gang

Etter at fjorårets arrangement ble avlyst og årets har blitt utsatt, kunne MEFs styreleder Arnstein Repstad tirsdag morgen endelig åpne det som omtales som bransjens viktigste møteplass.

Det er tydelig at mange har savnet messene.  Med godt over 1400 påmeldte deltakere, ca. 100 utstillere på plass og opp mot 1000 personer klare for middag de to nærmeste kveldene, er den store messevåren offisielt i gang.

Optimist i vanskelige tider

Et stort antall deltakere samlet seg i utstillingshallen i Quben ved Gardermoen for å se og høre MEFs styreleder Arnstein Repstad åpne Arctic Entrepreneur 2022. Han trakk fram den siste tids turbulente og usikre tider i sitt åpningsinnlegg.

Annonse

– Bedriftene kjenner direkte virkninger av den siste månedens dramatikk. Nettopp nå trenger vi derfor å møtes, snakke sammen og se muligheter sammen. Det er i disse dager vi trenger å utveksle erfaringer og dele perspektiver, sa han.

– Oppi alt det uforutsigbare er jeg likevel optimist. Vår bransje har kjent på og kommet gjennom vanskelige tider før, sa MEFs styreleder Arnstein Repstad i sitt åpningsinnlegg. (Foto: Runar F. Daler).

– Oppi alt det uforutsigbare er jeg likevel optimist. Vår bransje har kjent på og kommet gjennom vanskelige tider før. Vi har tålt en oljekrise, en finanskrise og en verdensomspennende pandemi. Vi kom gjennom disse krisene og vi skal klare det denne gangen også. Men det kan bli krevende.

– Jeg er takknemlig og glad for at så mange er kommet, og kommer, til Arctic Entrepreneur 2022, sa Repstad, før han erklærte arrangementet for offisielt åpnet.

MEFs styreleder tok også med seg samferdselsminister på en omvisning i utstillingshallen.

Les også: Anleggsmaskinens intervju med samferdselsministeren.

MEFs styreleder tok også med seg samferdselsminister på en omvisning i utstillingshallen. (Foto: Runar F. Daler).

Programmet

Arctic Entrepreneur arrangeres tirsdag til torsdag denne uken – se hele programmet her.

Det blir selvfølgelig en fyldig rapport fra arrangementet i neste utgave av Anleggsmaskinen.