Arctic Entrepreneur 2021 avlyses

På grunn av koronaviruset, og restriksjoner på arrangementer med over 200 personer, har hovedstyret i MEF Service bestemt at neste års arrangement på Gardermoen avlyses.

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge og mange Europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernsreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer vil derfor fremdeles være på 200 personer også i tiden fremover.

Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Per i dag er det svært usikkert om det faktisk vil bli tillatt med så store samlinger i løpet av høsten/vinteren.

Annonse

Arctic Entrepreneur er en av anleggsbransjens største møteplasser, med 1700 besøkende på årets arrangement. Det sosiale er minst like viktig som det faglige.
Det å arrangere Arctic Entrepreneur «halvveis», uten en sosial sammenkomst, mener MEF er uheldig.
Hovedstyret i MEF Service har i dag derfor bestemt at Arctic Entrepreneur 2021 blir avlyst.

Arbeidet med å planlegge for et enda bedre arrangement i 2022 starter allerede nå. Så hold av datoene 18.-20. januar 2022!