Utsolgt anleggsmesse i Stavanger

Det har vært meget stor interesse for anleggsmessa MEFA 2022, som går av stabelen 6.-8. mai på Forus Travbane i Stavanger.

– Messa er nå utsolgt. Vi gleder oss stort til å ta imot leverandører og besøkende til vår utendørs anleggsutstilling i mai, sier en strålende fornøyd Julie Rosenlind Falch til Anleggsmaskinen. Hun er og distriktssjef for Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) i Agder og prosjektleder for MEFA-messa.

Mange messer i år

– Vi var tidlig ute med salg av «stands» denne gangen, og vi var veldig spente på mottakelsen, ettersom det ser ut til at 2022 blir et år med mange store arrangementer. Foruten MEFA skal både Arctic Entrepreneur, Vei og Anlegg, NMBA og Bauma arrangeres, for å nevne noen. Derfor er vi svært glade for at messa ble så godt mottatt hos våre leverandører, som er både lokale forhandlere og «de kjente store» aktørene, fortsetter Falch.

Annonse

MESSESJEF: Julie Rosenlind Falch, distriktssjef for MEF i Agder og prosjektleder for MEFA 2022. (Foto: Runar F. Daler)

Fornyer seg

Maskinentreprenørenes Forbunds Anleggsutstilling (MEFA) rullerer mellom regionene Midt, Vest og Sørvest. MEF region Sørvest har arrangert MEFA-messa en rekke ganger siden 1990-tallet, blant annet ved Flyhistorisk Museum Sola og Forus næringspark i utenfor Stavanger. I 2019 valgte arrangøren å flytte messa til Forus Travbane, noe som var så vellykket at det gjentas i 2022.

Les egen sak om MEFA 2019 her

– Det er imidlertid viktig å fornye seg litt for hver messe, og vi vil lansere en del spennende nyheter fremover, fortsetter Falch.

– Man kan forvente en del aktiviteter for barn, leverandørkveld på fredagen og selvsagt den tradisjonelle banketten på lørdag. Usikkerheten rundt koronapandemien ser heldigvis ikke ut til å være like truende lenger, spesielt med tanke på at vår utstilling er utendørs. Vi gleder oss voldsomt til endelig å kunne denne tradisjonsrike messa. Dersom det er noen leverandører der ute som ikke har fått plass, ta kontakt med meg på jrf@mef.no, så skal vi prøve vi å løse det så godt vi kan, avslutter hun.

Følg med

For nyheter om MEFA 2022, følg arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/mefaForus