Nå får de fått nytt navn

Eier Veidekke slår Hallingdal Bergboring AS sammen med Kynningsrud Fundamentering AS. Nå har selskapet fått nytt navn.

– Geo Fundamentering & Bergboring skal bli en solid markedsleder og totalleverandør i bransjen

Veidekke varslet i desember i fjor at de fusjonerer datterselskapene Hallingdal Bergboring med Kynningsrud Fundamentering for å samle og styrke fundamenteringsvirksomheten. Geo Fundamentering & Bergboring AS er navnet på det nye sammenslåtte selskapet.

Annonse

Geo Fundamentering & Bergboring

Geo Fundamentering & Bergboring viderefører kompetanse og erfaring fra Kynningsrud Fundamentering og Hallingdal Bergboring, inkludert brønnboring i Hallingdal.

Selskapet fundamenterer alle typer bygg og anlegg over hele Norge på land og i sjø.

– Vi ønsker å samle vår spesialistkompetanse, erfaring og kapasitet innen fundamentering. Det vil gi oss større kraft i konkurransen om de stadig større oppdragene. Vår ambisjon er å bli en solid markedsleder og totalleverandør i bransjen, sier Martin Gadd.

Han er daglig leder i Geo Fundamentering & Bergboring og direktør for Spesialenheter i Veidekke Infrastruktur.

Formaliteter gjenstår

Kynningsrud Fundamentering AS er fusjonert inn i det nye selskapet, og Hallingdal Bergboring AS blir fusjonert inn i selskapet senere i år. Til da det 100 prosent eid datterselskap av Geo Fundamentering & Bergboring AS.

– De siste formaliteter forventes å være på plass før årsskiftet. Allerede nå kan vi ønske kunder og leverandører velkommen til Geo Fundamentering & Bergboring. Vi skal fortsatt levere kvalitet for kundene våre og har nå større kraft og bredere kompetanse i eget hus, forsikrer Martin Gadd i en pressemelding.