Tverås signerte første kontrakt med sykehus

Tverås Maskin og Transport AS har signert den første kontrakten med Sjukehuset Nordmøre og Romsdal. Starter jobben med grunnarbeid i juni. Kontrakten er verd….

Stjørdal-baserte Tverås Maskin og Transport AS fikk kontrakten med grunnarbeid på det nye sykehuset Møre og Romsdal på Hjelset ved Molde.

Kontrakten har en verdi på 22,6 millioner kroner. Her skal Tverås flytte masser, pæle, legge bunnledninger og trekkerør samt gjøre klart til fundamentering. Tirsdag ble kontrakten signert.

Annonse

– Signeringa i dag er eit viktig steg vidare for prosjektet og sikrar byggestarten for akuttsjukehuset tidleg i juni. Eg er godt fornøgd med at Tverås blir med oss vidare i prosjektgjennomføringa. Dei er ein solid entreprenør som eg er trygg på at vil gjere ein god jobb for oss.

Styreleder Heidi Nilsen og prosjektdirektør Knut Ragnar Heimdal gjør en koronasignering av kontrakten med Tverås.

Det sier Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR-prosjektet

Viktig kontakt for Tverås

Opprinnelig skulle Skanska hatt en totalentreprise på bygging hele sykehuset. Den ble kansellert av byggherren som følge av uenighet om totalpris. Tverås Maskin og Transport AS er storfornøyd med å ha fått denne første kontrakten etter oppdelingen.

Tverås har vært UE til Skanska i forberedende arbeider på sykehustomta, med blant annet etablering av parkeringsplasser og anleggsveier, arbeid med infrastruktur og klargjøring for en kontorrigg. Dette arbeidet avsluttes i april.

– Vi takkar for at Helse Møre og Romsdal har valt oss til denne jobben. Vi gler oss til å kome i gang med oppdraget. Vi har allereie eit godt samarbeid med prosjektleiinga i SNR-prosjektet og ser fram til det vidare samarbeidet, sier prosjektleder Kurt Arne Tverås i en pressemelding fra SNR.