Nordic Roads tar inn Lippmann knusere

Nordic Roads åpner dørene for nytt agentur: Lippmann Global mobilt knuse og sikteutstyr. Amerikansk heavy duty knuse- og sikteutstyr, eiet av en gammel kjenning.

– Som en godt etablert og betydelig aktør i mange segmenter, er Nordic Roads på god vei til å bli den mest komplette tilbyderen av utstyr og reservedeler til industri, anleggs og pukk/gruve bransjen.

Kompetent produsent

Lippmann Global levert maskiner på det nordamerikanske markedet i nær 100 år.

Annonse

Kjetil Nybø, Nordic Roads AS.

Lippmann knuser

– Innovasjon er et ord som har gått igjen de månedene vi har jobbet med Lippmann. De produserer og utvikler «heavy-duty» knusere til de mest krevende markedene. Vi ser frem til å tilføye Lippmann i sortimentet. Det er moderne, godt utstyrte, men enkle og solide knusere, siktemaskiner og stackere. Muligheten til å samarbeide med Lippmann passer oss som hånd i hanske, sier Kjetil Nybø. Han er salgssjef for mobile maskiner i Nordic Roads.

Han og Nordic Roads er meget fornøyd med å lansere Lippmann med utstyr tilpasset det norske markedet. Fra 2019, ble Lippmann en del av Metso Outotec.

Kompetent leverandør i Norge

Som en del av Nordic Gruppen har Nordic Roads lagt opp til et nært samarbeid med søsterselskap Nordic Bulk AS.

– Her har vi tilgang på all kunnskap som trengs for å tilby det våre kunder har behov for. Mange hos Nordic Roads sitter på lang erfaring fra bransjen, og sammen med Nordic Bulk’s kompetanse og erfaring skal vi med trygghet levere utstyret markedet forespør, sier Nybø.

Nordic Roads kjøpte nylig slitestålprodusenten Quality Steel Solutions. Selskapet er en leverandør av slitedeler og reservedeler til anlegg og metallindustri, samt maskiner og utstyr til pukkverkindustrien.