Nordic Roads kjøper QSS

To slitestål-leverandører i Ryfylke blir én. Nordic Roads kjøper Quailty Steel Solutions.
– Sparer både miljøet og entreprenørers lommebok, lover sjefen.

– Bedre flyt i logistikk og større utvalg. Nå kan kunder få alt slitestål til knusere, gravemaskiner, hjullastere og snøploger på ett sted. Dette gagner dagens kunder i begge bedriftene. Det blir lavere transportkostnader, og bedre priser når de får alt fra én leverandør.

Det sier daglig leder Erik Ødegård i Nordic Roads i en pressemelding.

Annonse

Anledningen er at slitestålprodusenten Nordic Roads har kjøpt opp konkurrenten Quailty Steel Solutions, QSS.

Nordic Roads og QSS

I snart ti år har lastebiler fullastet med stål kjørt fra Jørpeland, til entreprenører over hele landet. Flere ganger i uka har én lastebil gått fra Nordic Roads, og èn har gått fra Quality Steel Solutions.

Med ulike produkter, men ofte til de samme kundene. Fra 2021 kjøres alt ut i samme forsendelse og fra samme leverandør.

I produksjonshallen til Nordic roads på Jørpeland står tre menn med lang erfaring fra anleggsbransjen. De har nylig signert en avtale der de går sammen i én bedrift.

Hensikten er ifølge pressemeldingen å spare både miljøet og lommeboka til entreprenører i bygg- og anleggsbransjen over hele landet.

Pris og rask levering

– Pris, kvalitet og rask levering er det viktigste konkurransefortrinnet man kan ha som leverandør til bygg og -anleggsbransjen. Dette er en strategisk riktig satsing. I tillegg føles det riktig å spare unødvendig transport på kryss og tvers over hele landet, sier Kjell Bernt Fossmark. Han er tidligere salgsleder i QSS.

Selv om bedriftene slår seg sammen, er de bevisste på å ivareta de tette relasjonene til kundene.

– Hver eneste kunde forholder seg til samme person som de har gjort før. Uansett om de de trenger ny mantel til en konknuser eller ferske tenner til en gravemaskin, understrekes det i pressemeldingen.

Nordic Roads tilbyr nå alt stål til alt som slites ut på anleggsmaskiner. Veiskjær til snøplog, tenner til skuffe på gravemaskin, slitestål til steinknusere, hjullastere og boremaskiner.