Enklere med tettlenket kjetting til store traktorer

Lilleseth Kjetting gjør det enklere å få på tettlenket kjetting på store traktorer. 9 mm «Easy On» firkantkjetting med Ubrodd.

– Etter hvert som traktorene blir større og går mer i anleggs- og skogskjøring trengs kraftigere kjetting, med lettkjetting egenskaper. Derfor har vi utviklet Easy On i 9mm til større traktorer for de tyngste skogs- og anleggsarbeidene.

Det sier daglig leder Knut Lilleseth i en pressemelding fra Lilleseth Kjetting AS.

Annonse

Han ser en tydelig trend i at kjettingene skal være lette og ha god kjørekomfort, også på stadig større og kraftigere traktorer.

Sterk kjetting

Sammen med slitestyrke og godt grep mener Lilleseth at deres nyeste Easy On kjetting er intet mindre enn markedets sterkeste kjetting.

LEVERER: Easy On 9mm firkantkjetting med Ubrodd gripeelement montert i original (t.v. ) og ny tett utførelse, bak fra venstre daglig leder Knut A. Lilleseth og salgssjef Stian Østerhaug. (Foto: Lilleseth)

74 år etter sin oppstart er Lilleseth Kjetting en av de største aktørene i Norge på hjulgående kjetting.

Easy On tettlenket

Nå utvider de «Easy On» produktporteføljen for større traktorer ytterligere med en Easy On 9mm Ubrodd kjetting i tett utførelse.

I fjor høst viste de sin første Easy On Ubrodd til de største traktorene. Da som en åpen anleggskjetting, som nå får selskap av en mer tettlenket kjetting for bedre komfort.

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det Norske markedet siden 1947. Selskapet har foran kommende sesong bredeste portefølje noen gang, etter at Tellefsdal Kjetting gikk inn som en del av den.

Nå utvider de «Easy On»-porteføljen ytterligere. Easy On har i følge Lilleseth blitt den ledende traktorkjettingen på det norske markedet. Den har tidligere blitt levert i 5,7mm og 7mm med Ubrodd eller Flatbrodd gripeelement, og er altså nå også til gjengelig i 9 mm versjon.

– Kundene trekker spesielt frem at kjettingen har en unik passform. Ingen kapping eller justering trengs for å passe perfekt på hjulet. Easy On 9mm Ubrodd i tett utførelse har blitt til i samarbeid med våre forhandlere og deres kunder, med praktisk testing og gode tilbakemeldinger, sier salgssjef Stian Østerhaug hos Lilleseth Kjetting.

Første bruker

I pressemeldingen fortelles det om Petter Brennhovd, som var en av de første som kjørte Easy On Ubrodd kjettingene i 9mm. Her fremheves spesielt gripeevnen og fremkommeligheten til kjettingene, som gir god sikkerhet i de mest krevende forholdene.

– Jeg har kjørt Easy On U-brodd 9mm med firkantpigg på både is og i fokksnø. De er godkjent, og anbefales på det sterkeste, sier Brennhold i pressemeldingen.

Han har kjøpt mange par kjettinger av Lilleseth gjennom årene. 7 mm med Ubrodd på bakhjula for et par år siden ga en ny opplevelse i brøytekjetting.

– Endeleg kom den i 9mm også, som eg kan bruke framme. Ubrodd 9mm er definitivt betre enn skogskjetting å køyre på veg og brøyte med. Dette var tipp topp, sier Petter Brennhovd.

Lilleseth Kjetting har ett bredt forhandlernett over hele Norge innen bransjene landbruk, transport, skog med ett komplett lagerhold som sikrer de beste leveringstidene. Tett samarbeid og dialog sikrer at Lilleseth Kjetting sine forhandlere alltid ligger i forkant av markedet sine behov og ønsker for maksimalt grep og sikkerhet på norske veier.