Overtar hele Hyundai-importen

Hyundai anleggsmaskiner får ny importør. EMSG Norge AS overtar hele agenturet, ikke bare de små.

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) inngår ny forhandleravtale for anleggsmaskiner i Norge. EMS Group Norge AS overtar hele agenturet, etter at selskapet startet opp med agenturet på maskiner opptil 10 tonn siden i fjor.

Nå er selskapet i gang med å bygge opp en stab og tilrettelegge nye lokaler på Berger utenfor Oslo.

Annonse

Siden 2005

– EMS er ikke helt nytt for oss. EMS Group-konsernet i Sverige har vært offisiell forhandler for Hyundai anleggsmaskiner siden 2005, sier HCEE i en pressemelding.

EMSG Norge AS er et datterselskap av EMS Group i Sverige, med Finn Thrane Johansen som daglig leder.

– Vi tror på å etablere et langsiktig samarbeid med Hyundai Construction Equipment Europe basert på en gjensidig partnerskapstilnærming. Beviset ligger i etableringen av selskapet for Norge. Vi har stor tro på den høye kvaliteten og fordelene som Hyundai maskiner gir til sine kunder og vurdere dette som en unik mulighet til å skalere opp våre aktiviteter. Igjen ønsker vi å takke hele teamet fra HCEE for den gode støtten de gir oss i denne oppstartsfasen. Hos EMSG er vi begeistret for Hyundai-merket, og vi tar sikte på å tilby våre kunder et profesjonelt servicenivå til enhver tid, sier Johansen i pressemeldingen.

– Stolt og fornøyd

Her sier europadirektør Alain Worp seg også fornøyd med den nye avtalen:

– Vi i HCEE er stolte og fornøyde med utnevnelsen av EMSG som vår nye importør i Norge. Hyundai har en lang historie i det norske markedet og vi er overbevist om at vi med utnevnelsen av EMSG kan gjøre de nødvendige skritt fremover for å øke vår tilstedeværelse i det største skandinaviske markedet. EMSG teamet har mye ekspertise med HCEE allerede og vil være i full drift på kort tid. Deres omfattende team skiller seg ut innen salg, service og reservedeler. Vi er sikre på deres potensiale. Vi i Hyundai vil fortsette å støtte EMSG så vel som våre mange kunder som driver og eier Hyundai anleggsmaskiner i det norske markedet. Vi takker alle eksisterende og fremtidige Hyundai brukere for tilliten de har satt i merkevaren, sier Worp.