Mot rekordstort Arctic Entrepreneur

Omfattende, tradisjonsrikt, sosialt, spennende, lærerikt og underholdende.
Det er stikkord for Arctic Entreprenur 2019, som foruten et par tusen deltakere tiltrekker seg en rekke toppolitikere og samfunnstopper, deriblant statsministeren.

Vinterens store møteplass for anleggsbransjen arrangeres 22.-24. januar 2019 samme sted som tidligere; The Qube og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Som vanlig blir det faglige seminarer, stor utstilling og selvfølgelig to middager med underholdning. Til manges store glede er også flesk og duppe gjeninnført på «brakkemiddagen» på onsdag.

Statsminister Erna Solberg kommer. Det gjør også MEFs styreleder Arnstein Repstad og MEFs adm. dir. Julie Brodtkorb. Her er de sammen på Yrkes-NM i høst. (Foto: Runar F. Daler).

Statsminister Erna Solberg kommer. Det gjør også MEFs styreleder Arnstein Repstad og MEFs adm. dir. Julie Brodtkorb. Her er de sammen på Yrkes-NM høsten 2018. (Foto: Runar F. Daler).

Dette blir femte gang Arctic Entrepreneur arrangeres; et aldri så lite jubileum, altså. Arrangementet er imidlertid en videreføring av de tradisjonsrike Anleggsdagene, som MEF arrangerte 37 år på rad før nyvinningen Arctic Entrepreneur tok over.

Annonse

Gratis utstilling

Alle standplassene er for lengst solgt ut, og aldri har så mange deltakere vært påmeldt før jul som i år. Arctic Entrepreneur 2019 tegner dermed til å bli rekordstort, og befester dermed sin posisjon som Norges desidert største arrangement av sitt slag.

Fra vinterfestmiddagen på Arctic Entrepreneur 2018. (Foto: Jørn Søderholm).

Fra vinterfestmiddagen på Arctic Entrepreneur 2018. (Foto: Jørn Søderholm).

Nytt for Arctic Entrepreneur 2019 er at du som gjest kan besøke utstillingen helt gratis. Du må betale for lunsj, seminarer og middager, men dersom ønsker å ta en titt på den spennende utstillingen, så trenger du ikke å betale.

Topptungt oppmøte – lett underholdning

Arctic Entrepreneurs status som en sentral møteplass og diskusjonsarena for anleggsbransjen bekreftes ved at toppolitikere samferdselsminister Jon Georg Dale, kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og ikke minst statsminister Erna Solberg kommer.

Til manges store glede er flesk og duppe tilbake på menyen på «brakkemiddagen». (Foto: godt.no).

Til manges store glede er flesk og duppe tilbake på menyen på «brakkemiddagen». (Foto: godt.no).

Det samme gjør veidirektør Terje Moe Gustavsen, Bettina Sandvin fra Vegdirektoratet, Bjørn Børseth fra Nye Veier, værsjef Eli Kari Gjengedal og MEFs egen Julie Brodtkorb, for å nevne noen.

Underholdningen er det komiker Terje Sporsem og alltid like populære DDE som står for.

Det blir rai-rai i kjent stil når DDE spiller opp til dans. (Foto: Marthe Vannebo).

Det blir rai-rai i kjent stil når DDE spiller opp til dans. (Foto: Marthe Vannebo).

Beste lærebedrift – og stand

MEF ønsker å premiere foretak som i særlig grad har utmerket seg i sitt arbeid med oppfølging av lærlinger og/eller lærekandidater. Kåringen av Årets lærebedrift 2018 finner sted på Arctic Entrepreneur 2019, og selve prisen deles ut av kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

Les mer om prisen og alle kandidatene her.

Nytt av året er også kåring av beste stand. Utstillingshallen fylles opp med spennende bedrifter, og den aller bests standen skal hedres og premieres.

Også denne gang skal kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner dele ut prisen for Årets lærebedrift. Her sammen med MEF-sjef Julie Brodtkorb i på Arctic Entrepreneur 2018. (Foto: Runar F. Daler).

Også denne gang skal kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner dele ut prisen for Årets lærebedrift. Her sammen med MEF-sjef Julie Brodtkorb i på Arctic Entrepreneur 2018. (Foto: Runar F. Daler).

Mer informasjon og mer detaljert program finner du på www.arcticentrepreneur.no