Risa Service og Klepp Mek forlenger samarbeidet

I anledning Risa Service sin bestilling av Volvo gravemaskiner i perioden 2019-2021 har Klepp Mek fått fornyet tillit og skal levere skuffer og hurtigkoblinger.

Klepp Mek har siden 2017 vært hovedleverandør av skuffer og hurtigkoblinger på Risa Service sine gravemaskiner. Risa Service har inngått enda tettere samarbeid med Volvo, og venter i perioden 2019-2021 inn estimert 100 gravemaskiner i størrelsen 14-95 tonn. På samtlige gravemaskiner skal Klepp Mek levere utstyr. I praksis innebærer dette 100 hurtigkoblinger og Ca.200 skuffer.

– Handler lokalt når vi kan

– Klepp Mek har vært en solid og god partner for oss nå i to år. Hovedgrunnen for kontraktsfornyelsen er kvalitet, leveringsdyktighet og at produktene er produsert i Norge, på Jæren. Vi i Risa Service handler lokalt når vi kan, sier innkjøpssjef i Risa Service, Kjetil Friestad, i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

For Klepp Mek betyr kontrakten en forutsigbarhet som danner grunnlagt for en trygg vekst. Det investeres jevnlig i nytt produksjonsutstyr og i vinter ankommer et nytt stort maskineringssenter.

– Vi har i en periode økt bemanningen vår og har nylig innført skift for å opprettholde leveringsdyktigheten vår, sier eier av Klepp Mek, Magne Oma.

Første i Europa

Svein Bø, daglig leder Risa Service, fremhever kvalitet som et viktig kriterium. Risa skal i 2019 overta driften i Rekefjord vest. Store gravemaskiner på 50, 75 og 90 tonn ventes til anlegget i løpet av 2019. Sistnevnte 90-tonner er en EC950 som blir den første av sitt slag i Europa.

– Det er stor stas at den første EC950 i Europa blir spekket med utstyr fra Jæren. Vi har erfaring med å levere utstyr til denne størrelse, det har vi gjort i flere år, både til det norske markedet og til eksportmarkedet. Vi kjøper alltid råvarer av beste kvalitet og med en solid, kunnskapsrik gjeng i produksjonen er det kvalitet kundene våre får, sier Tove Ree, salgs- og markedssjef i Klepp Mek.