Rekordår for Olimb

2017 var et strålende år for Olimb Rørfornying AS. – Vi slo alle tidligere resultater i 2017, slår daglig leder Roar Haugland fast.

Europas største

I slutten av august i fjor ble ansatte, partnere og kunder informert om at Per Aarsleff Holding AS var blitt majoritetsaksjonær i Olimbs rørfornyingsaktivitet. Ifølge avtalen skal Aarsleff overta 100 prosent av aksjene innen fem år, men Olimb skal fortsette under samme navn og merkevare. Med dette er Olimb blitt en del av Europas største produsent og installatør innen rørfornying.

Primærvirksomheten

Allerede høsten 2016 ble det besluttet å fokusere på Olimbs primærvirksomhet med rørfornying for næringsliv og offentlig sektor, i tillegg til innvendig rørfornying i boliger og borettslag.

Annonse

– Dette er svært godt mottatt i organisasjonen og har på mange måter fungert som en vitamininnsprøytning i Olimb, sier Haugland i en pressemelding.

Doblet driftsresultat

Som en del av Aarsleffs konsern har Olimbs rørfornyingsdel innført avvikende regnskapsår. Dette innebærer at regnskapsåret 2017 ble avsluttet 30.09.2017.

– Etter flere år med uendret omsetning og resultater, har vi i 2017 hatt en omsetningsvekst på over 20 prosent. Driftsresultatet er mer enn doblet til 37 millioner. Å levere et slikt resultat på ni måneders drift gjør meg ydmyk for den jobben våre 100 medarbeidere gjør hver eneste dag, avslutter Haugland.