D-Max med facelift og ny motor

Anleggsfavoritten Isuzu D-Max har blitt pusset opp utvendig og innvendig. Ny 164 hk Euro 6 motor uten Adblue.

Isuzu D-Max har vært Norges mest solgte pickup, og har årlig satt nye salgsrekorder. Nå kommer den i en ny versjon, forteller Isuzu Norge i en pressemelding.

Eksteriør og interiør har blitt fornyet, i tillegg kommer den med en helt ny 164 hk Euro-6 motor med lavere forbrukstall, og uten behov for Adblue-tilsetning.

Annonse

7 000 D-Max

Isuzu økte salget i fjor med 16 prosent i Norge. Det ble registrert 1 139 nye D-Max i 2016. Totalt har det blitt solgt ca 7 000 Isuzu D-Max i Norge de siste årene.

– Gjennom ti år i Norge kan vi trygt si at Isuzu leverer kvalitet på høyeste nivå i pickup-verdenen. Vi har gledet oss lenge til å lansere denne modellen, som vi mener selv har den beste totalpakken i markedet om vi ser på utstyr, pris og spesifikasjoner, sier salgssjef Steinar Dokken i Isuzu Norge

Mer utstyr, mer effektiv motor i kombinasjon med sekstrinns automat, 3,5 tonn hengervekt, økt nyttelast og ikke minst sies prisene å være konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene. Topputstyrt dobbelcab med automatgir koster fra 415 000 kroner inkl mva.

Redusert pris

– Det betyr faktisk at vi har redusert prisen på nye Isuzu. Vi tilbyr også prisgunstige utstyrsmodeller tilpasset de fleste behov som Magnum, Trooper, ADR og Arctic Trucks, sier Dokken.

Toppmodellen Isuzu Premium leveres med et høyt utstyrsnivå, med blant annet 18” alufelger, LED-lys foran og bak, stigtrinn, premium skinnseter og skinn i dørpanel, el-innstilling av førerstol, åtte høyttalere, nøkkelfritt system, bakkestartassistent, hill descent control, 8” touch screen skjerm med DAB+, navigasjon, ryggekamera og bluetooth, norsk tectyl og alarm

Ikke bare anlegg

Nå er det ikke lenger en bil forbeholdt skytebaser, anleggsformenn og bønder.

– Vi ser at kjøpsmønsteret for Pick Up har endret seg de siste årene. Nå er det ikke kun entreprenører og bønder som ønsker Isuzu, vi opplever at stadig flere privatpersoner nå velger pickup når de skal handle ny bil. Årsaken er at komforten og utstyrsnivået har blitt veldig bra, ikke minst får man en svært praktisk og tøff bil, sier Dokken.

Vi skal kjøre den nye D-Max i begynnelsen av mai. Rapporten fra den prøvekjøringen blir å lese her innen flaggheising på nasjonaldagen.