5 artikler som ble mest lest i 2016

Nok et rørende eksempel på hvor godt anleggsbransjen tar i mot folk. Ett smart produkt og én smart metode. Den aller mest leste saken er også den mest irriterende.

Vi har tatt en titt på lesertallene til alle artikler som ble publisert her på Anleggsmaskinen.no i 2016. Det ble et godt år, målt etter både antall artikler og antall lesere. På denne årets første arbeidsdag tillater vi oss å være fornøyd også med kvaliteten på det stoffet vi publiserte i løpet av 2016.

Her er de fem mest leste artiklene i fjor:

Annonse

5. Urettferdig 14-dagersregel. Januar 2016. – Fordelsbeskatning av yrkesbilen generelt er helt greit. Det er 14-dagersregelen som slår så urettferdig ut for de ansatte, kritiserer lederne for to entreprenørbedrifter i Vestfold.

4. Fortsetter suksessbrøyting i Trondheim. Oktober 2016. Gater som ryddes i rekordfart med innovativ brøytemetode. Fjerner snøen raskt, og minimerer saltforbruk.

3. Den usannsynlige suksesshistorien. November 2016. Jan Morten Austheim kan verken lese eller skrive. Men han driver sitt eget selskap, og gikk i høst opp til fagprøven som anleggsmaskinfører. Med toppkarakter på teorieksamen.

2. Enklere smøring med smart munnstykke. Juni 2016. Grease Coupler skal løse irriterende problem.

1. ALLER MEST LEST: Tatt i overvekt med løftet plog. Mars 2016. Frank Sæther har en brøytekontrakt som omfatter kontrollstasjonen ved E136. Sjåføren kjørte inn på stasjonen med løftet plog, og ble vinket inn til vektkontroll. Det ble en saftig ekstraregning, og farlig nært førerkortbeslag.