Stort løft hos Kynningsrud

Nordic Crane Kynningsrud AS kjøper 25 (!) nye mobilkraner for 150 millioner kroner. Gjør kjempeløft i Norge og Sverige.

– For å stå enda bedre rustet i fremtiden har vi bestilt 25 nye mobilkraner og kranbiler til sine avdelinger i Norge og Sverige, sier Nordic Crane Kynningsrud i en pressemelding.

Nylig skilsmisse

Selskapet – som ganske nylig var gjennom en «skilsmisse» med Stangeland – har hovedkontor i Oslo og Gøteborg, og er markedsledende på Østlandet i Norge og i Vest-Sverige.

Annonse

Nå bygges det nye avdelinger med utstyr langs E6 i Falkenberg og E18 i Karlstad i Sverige.

I Norge og Sverige

Nordic Crane Kynningsrud selv kaller avdelingene «depoter». I Halden etableres et nytt depot på Svinesundparken/Transportsenteret ved E6

– Investeringene vil styrke vår posisjon ytterligere. Med markedets mest moderne og miljøriktige kraner er vi klare for å «ta løftene» som kommer, sier Eirik Kynningsrud og Morten Heli-Hansen.

De er ledere for Nordic Crane Kynningsrud i hhv Norge og Sverige. Nordic Crane Kynningsrud har 350 medarbeidere og rundt 250 mobilkraner og lastebilkraner. Omsetningen runder 650 millioner kroner i 2016.

Fun fact: Den velkjente, signalgrønne fargen som er Kynningsruds viktigste varemerke ble utviklet av selskapet selv, og presentert i 1998.