Kjøpte fem av årets Cat-kolleksjon

Da Marthinsen & Duvholt skulle kjøpe nye gravere, falt valget på Pon Equipment og deres 2016-kolleksjon av F-serien fra Cat.

Vestfoldentreprenøren kjøpte beltegraverne Cat 323FL, 325FL CR og 330FL, samt to hjulgravere av typen Cat M316F.

Pon Equipment introduserte korthekkmaskinen Cat 325FL CR i Norge i mars 2016.

Pon Equipment introduserte korthekkmaskinen Cat 325FL CR i Norge i mars 2016.

– Årets handel bygges på kvalitet, pålitelighet, ettermarked og service, sier Frank Duvholt, regionssjef Vestfold for Marthinsen og Duvholt i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

VisionLink og CGC

Alle maskinmodellene er nye av året, er utstyrt med VisionLink og har den nyeste motorteknologien Steg 4 Final. Cat 323FL er også utstyrt med Cat Grade Control (CGC). Alle Cat 323FL har CGC som standardutstyr.

Salgsingeniør for Pon Equipment i Vestfold og Telemark, Robert Hvaal, har totalt solgt hele seks Cat 325FL CR i dette distriktet siden Pon Equipment introduserte denne korthekkmaskinen i Norge i mars 2016.

– Perfekt allround-maskin

Søsterselskapet til Marthinsen & Duvholt, Vassbakk & Stol AS i Rogaland valgte hele tre av denne flotte korthekken inn i sin maskinflåte. Ifølge pressemeldigen er dette en smidig korthekkmaskin med egenskapene til en standard gravemaskin. I denne maskinen er det stor og komfortabel hytte, god stabilitet og mye styrke.

– Man kan vel si at Cat 325FL CR er den perfekte allround maskinen, kommenterer Robert Hvaal i pressemeldingen.