Praktisk kant-, grøft- og spuntsikring

OSN Anleggsikring satser på kantsikring med færre komponenter og raskere montering.

Systemet er utviklet og produsert i England, og har en rekke fordeler som sparer tid og ressurser for entreprenørene under montering, ifølge en pressemelding.

Raskere montering

En viktig del av sortimentet er teleskopstolpen, som ifølge OSN Anleggsikring gir 10 ganger raskere monteringstid enn tradisjonelle systemer og settes opp uten bruk av verktøy. Med denne kan 20 meter kantsikring monteres på kun 10 minutter. Alle stolper har klikkfeste, for rask og brukervennlig innfesting av panelene. Standardlengde på paneler er 2,9 m, som gjør at stolper kan settes opp med en avstand på hele 2,7 m. Dette sparer både tid og materiell, heter det i pressemeldingen.

Annonse

– Vi jobber hele tiden målrettet med å levere kvalitetsprodukter som gir god og effektiv sikring for våre kunder. Kantsikringssystemet fra Rapid EPS har de kvaliteter vi står for, og vi er glad for å nå kunne tilby markedet innovative løsninger som varer, sier Willy Sabel, produktansvarlig kantsikring i OSN Anleggsikring i pressemeldingen.

Spunt-/grøftsikring

I tillegg til kantsikring som også omfatter løsninger for sikring av trapper og sjakter, tilbys produkter for spunt-/grøftsikring. Dette inkluderer både panel, tvinger og stolper samt to typer plattformer for sikker tilgang ned til området.

Paneler leveres i tre ulike lengder, samt en hjørneløsning, og festes enkelt ved å tres over stolpene. Panelene har fotlist for å unngå at verktøy, stein og andre ting faller ned. I likhet med panelene for kantsikring, kan også disse leveres i valgfri farge og med logo på fotlist.

Stolpene settes ned i tvingene. Disse tvingene er tilgjengelig i tre ulike typer, tilpasset tykkelsen på veggen de skal festes på. I tillegg tilbys plattformtvinger som ekstrautstyr, da disse følger med ved kjøp av plattform.

Plattformene leveres både i en miniutgave og en sammenleggbar. Felles for begge er at de monteres på kanten av spuntveggen slik at arbeidere kan gå trygt opp og ned i stigen, samtidig som uvedkommende ikke faller ned. Standard stige passer direkte på plattformen og låses på plass av to stigeklemmer. Plattformene leveres som standard i rødt og svart, og har justerbare bein i front for enkel tilpassing.

Se produktvideoer her.