Teletinere på Felleskjøpet

Helnorsk samarbeid på varme- og tinesystemer. Nå skal Felleskjøpet drive service på Heatwork teletinere.

Felleskjøpet og HeatWork inngikk nylig en avtale som skal gi kunder enklere og mer effektiv service og vedlikehold på mobile varmekraftverk.

Dermed gjør Felleskjøpet seg ytterligere synlig i anleggsbransjen. Nylig inngikk selskapet samarbeidsavtale med Pon Equipment om Cat småmaskiner og Tokvam om utstyr for veivedlikehold.

Annonse

Sør og midt

– I første omgang omfatter avtalen Sør- og Midt-Norge, sier de to i en felles pressemelding.

Resten av pressemeldingen:

Narvikbaserte HeatWork utvikler og produserer helårs varme- og tinesystemer tilpasset nordiske forhold. Deres mobile varmekraftverk er egnet for blant annet landbruk, små- og store bedrifter, og bygg og anleggsbransjen.

Teletining, byggvarme, tørking, varmebehandling og skadesanering er en del av deres energieffektive miljøkonsept.

Stort servicenett

Behovet hos bønder, løsningene til Heatwork og nedslagsfeltet til Felleskjøpet er viktige elementer i avtalen.

Med over 100 Felleskjøpet-butikker og et veletablert servicenett i hele landet ønsker HeatWork å styrke sin lokale tilstedeværelse gjennom å tilby enda bedre og mer effektive service- og vedlikeholdstjenester til sine kunder.

Tett samarbeid

– Vi lever av å ivareta våre kunder, og med Felleskjøpet på laget er vi trygge på at alle våre eksisterende og nye kunder får den hjelp og støtte de trenger. Dette gleder vi oss over, og vi kommer til å ha et tett samarbeid med Felleskjøpet, sier daglig leder Reidar Schille i HeatWork.

Mer arbeid i lavsesong

Avtalen skal utfylle flere felles behov.

Felleskjøpet får økt antall oppdrag i lavsesong og HeatWork får en samarbeidspartner med høy kvalitet hvor kundene blir godt ivaretatt.

– Felleskjøpet er svært fornøyd med å få norskeide HeatWork med i sitt virke. Dette er norskproduserte produkter med fokus på kvalitet og utvikling i tråd med markedet, noe som passer godt til vår strategi, sier Roar Kongsten. Han er ettermarkedssjef for maskin i Felleskjøpet Agri.