Hæhre kjøper 38 Cat-maskiner

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment har inngått avtale om levering av 1600 tonn Cat-maskiner.

– Det er mange tonn med maskiner som skal leveres og svært gledelig er det at vi nå også skal levere Cat 772 G tipp trucker, sier Pon-sjef Erik Sollerud.

Hele 10 trucker skal inn i flåten til Hæhre, som tidligere har benyttet Komatsu tipp trucker.

Annonse

– Det handler om løsninger, sier Sollerud.

Fra venstre: Erik Sollerud, Sven Erik Sønstehagen, Lars Hæhre, Frank Ole Sørensen og Ole Petter Holene. (Foto: Pon Equipment).

Fra venstre: Erik Sollerud, Sven Erik Sønstehagen, Lars Hæhre, Frank Ole Sørensen og Ole Petter Holene. (Foto: Pon Equipment).

Over hele Norge

– Samtlige av maskinene har fullservice som utføres av Pon. Og deler av flåten vil leies til Hæhre gjennom vårt utleieselskap Pon Rental. At Pon har levert Cat til Hæhre er ikke noe nytt, men å få fornyet tillit i denne klassen er særdeles gledelig. Hæhre jobber over hele Norge og der er vi også. Leveransene starter omgående og den første blir en Cat hjullaster 962M. Det skal også leveres ikke mindre enn 15 stk. – eller 825 tonn – gravemaskiner type 352FL, sier Sollerud.

Lavest kost per tonn

– Vi trenger leverandører som vi kan stole på og som leverer service, deler og tjenester der vi er. Så handler det selvsagt om total økonomi. Lavest kost pr. tonn. Tekniske eksperter som kan bidra på anlegget ved spesielle feil og opplæring er heller ikke noe bakdel, sier Frank Ole Sørensen som er daglig leder hos Hæhre maskinutleie og Lars Hæhre som er styreleder i Hæhre Maskinutleie.