Nå kommer Caddy Alltrack

Helt nye Volkswagen Caddy Alltrack vises frem på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt denne uken. Bilen er etterfølgeren til Caddy Cross, og er tilgjengelig både som varebil og personbil.

Hjul

Bilen skiller seg fra andre Caddy-modeller med større (17″) hjul på lettmetallfelger, en ny metallicfarge og stylingdetaljer som skal gi bilen et mer «robust» utseende.
Caddy Alltrack kommer kun i kort utgave.

Caddy får også diverse andre Alltrack-funksjoner, som krom-detaljer i grillen, speilhus i sølv, Bi-Xenon hovedlys, tåkelykter, sotede baklys, Alltrack-logo på grillen og bak, samt sølvfargede takrails.

Annonse

Innvendig har Caddy Alltrack sitt eget spesielle setetrekk. Varebilen har et ekstra slitesterkt setetrekk, og både varebilen og personbilen har multifunksjonsratt i skinn. Personbilen leveres med 5- eller 7 seter.

Utstyr

Caddy Alltrack har en hyggelig liste over standardutstyr. To soners Climatronic klimaanlegg, lyspakke (med automatisk avblendbart bakspeil, kjørelys for dagtid med automatiske funksjoner for «coming home» og «leaving home», samt viskerfunksjon med regnsensor), en hastighetsbegrenser, Hill Hold-funksjon, Adaptiv cruise control og radio med fem tommers touch skjerm.

Sikkerhet

Som i alle andre Caddy er også her sikkerheten på topp: Frontassist med City nødbrems, multikollisjonsbremser, tretthetsvarsler og Thorax side- og hodekollisjonsputer er bare noen av de nye sikkerhetsdetaljene.

I tillegg til et tøft utseende har Caddy også mye å tilby under overflaten. Bilen er basert på nyeste versjon av Caddy og leveres med 4Motion firehjulstrekk som standard i Norge, enten med 122hk med 6-trinns manuelt gir eller med 150hk med 6 trinns DSG automatgir.

Caddy Alltrack kommer til Norge i slutten av 2015, og prisene er ikke klare.

Vi kommer tilbake med en prøvekjøring av nye Caddy så snart vi får tak i en bil fra importøren.