Leica går for Case

Leica Geosystems velger Case-maskiner til å teste sine maskinstyringssystemer.

De fire maskinene – en 1650M XLT dozer, en CX210C beltegraver, en 836C AWD veihøvel og en 621F hjullaster – leies inn på en ettårig avtale. Ved slutten av året erstattes maskinene av nye enheter og leieavtalen fornyes.

– Med våre maskinstyringssystemer kan vi tilby våre kunder den ledende teknologien. Testing og evaluering med anleggsmaskiner er en uvurderlig del av prosessen. Vi har valgt å bruke Case-maskiner på vårt viktigste testområde i Danmark på grunn av den avanserte teknologien og påliteligheten som Case er kjent for. Med de utvalgte Case-maskinene, kan vi utføre tester som vil gi oss verdifull erfaring med maskinstyringssystemene våre, sier Sten Kristensen, produktsjef hos Leica Geosystems i en pressemelding.

Annonse

Les hele pressemeldingen og se flere bilder her (på engelsk).