Qmatec leverer borerigg til tyske Züblin

Qmatec har skrevet kontrakt på leveranse av en ny Nemek 510 TS til fundamenteringsselskapet Züblin fra Tyskland.

Dette er den første riggen som blir levert til dette store tyskeide fundamenteringsselskapet, men Qmatec satser på at det med tiden vil komme flere bestillinger. Qmatec er stolte over å bli valgt som leverandør til Züblin, og ser frem til et langt og godt samarbeide, skriver selskapet i en pressemelding.

Riggen kommer til å operere det meste av tiden i Sverige, men kan også regne med å bli benyttet i andre land i Europa.

Annonse

I disse dager holder Qmatec på å ferdigstille den største modellen, Nemek 1130 TST, som skal leveres til det svenske fundamenteringsselskapet, Tautech AB. Riggen leveres med både knekkebord og borrstøtte, og er forberedt for topphammerboring.