Beltegående slagknusere i premiumsegmengtet

Sandvik Construction lanserer slagknuseren QI441 Prisec™.

Ifølge en pressemelding fra Sandvik er QI440 er allerede velrenommert i sin klasse for å tilby utmerket produktkvalitet og høy produktivitet. Den nye premiummodellen QI441 er nå klar til å tilby kundene meget god fleksibilitet både som primær- og sekundærknuser ved hjelp av knusekammeret CI421 Prisec™.

Patentert knusekammer

Sandvik har konstruert det patenterte knusekammeret Prisec™ slik at hovedenheten enkelt kan skiftes mellom primær- og sekundærmodus. Kunden får dermed i praksis to maskiner i én enhet. De to hydraulisk assisterte knuserinnretningene kan uten videre justeres slik at man kan produsere et bredt spekter av høykvalitative produkter.

Annonse

Funkjsoner

Den nye QI441-modellen har dessuten beholdt mange av de fordelaktige funksjonene på QI440, f.eks.:
• Direktedrevent system for å gi best mulig drivstofføkonomi og lave driftskostnader.
• Stor matetrakt med svært effektiv forsortering.
• Plate under materen som beskytter hovedtransportøren mot høyhastighetsmateriale fra rotoren.
• Brukervennlig PLS-styringssystem og fargeskjerm for enkel bruk.
• Innløpsåpning som kan heves med fjernkontroll for å løse opp blokkeringer.
• Overbåndsmagnet, forsikt og keramiske slagstenger som standard.
• Lav slitasje, enkelt vedlikehold og lav kostnad per tonn.

Tilleggsutstyret omfatter bl.a. en Doublescreen hengesikt med retur til knuser.

Tilleggsutstyret omfatter bl.a. en Doublescreen hengesikt med retur til knuser.

Tilleggsutstyr

QI441s allsidighet sikres videre gjennom et bredt utvalg av tilleggsutstyr som bidrar til at knuseren til enhver tid oppfyller kravene etter kundens bruksområde. Tilleggsutstyret omfatter bl.a. en Doublescreen hengesikt med retur til knuser. Det integrerte Doublescreen-systemet er imidlertid tilpasset knuserens maksimale kapasitet, slik at man kan produsere ferdig vare av høy kvalitet ved bruk av én maskin.

Komplett mobil knuseløsning

QI441 Prisec™ er siste skudd på stammen i Sandviks premiumsortiment av beltegående slagknusere og gir kundene en komplett mobil knuseløsning uansett bruksområde. Alle modeller fås i industrielt og kompakt format og har høye reduksjonsverdier som gir kundene best mulig produktform, høy produktivitet, lav slitasje, enkelt vedlikehold og lav kostnad per tonn, lover Sandvik.