Utvidet garanti

Garantien på nye Volkswagen Caddy, nye Transporter og Amarok vil bli utvidet til fem år og 200 000km på alle 2016-modeller. Det melder Møllergruppen.

– Det har vært mye fokus på garantilengder på Nyttekjøretøy i markedet den siste tiden. Det er derfor med glede vi nå kan utvide garantiene til 200.000km på nye Caddy, nye T6 og Amarok. Dermed vil de aller fleste av våre kunder være dekket av garanti i hele 5års perioden, forteller Håkon R. Fergestad, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Kjøpe

Det vil ikke være mulig å kjøpe seg opp til lengre kjørelengder enn 200 000 km. Crafter beholder dagens garanti på fem år og 250 000km.

Annonse

2015 er for øvrig et spennende år for Volkswagen Nyttekjøretøy. Nylig ble den helt nye Volkswagen Caddy vist frem, og forhåndssalget av bilen som kommer i august er allerede startet. Rett rundt hjørnet er også verdenspremieren av nye Volkswagen Transporter.

Andel

– Caddy og Transporter representerer 85 prosent av totalsalget vårt, så det blir spennende med nye modeller. I fjor var 33 prosent av alle nyttekjøretøy som ble solgt i Norge fra Volkswagen. Med både nye modeller og en enda bedre garanti tror vi andelen blir enda høyere i år, forteller Fergestad.