Ut på (off)roadshow med ekstrem maskin

M5 – Menzi Mucks største graver – blir å se på Bulder Maskins stand. Etter messa skal den ut på turné for å vise hva den er god for.

12-tonneren M5 er Menzi Mucks tyngste og mest ekstreme maskin. Bulder Maskin AS er norsk forhandler for de sveitsiske klatremaskinene.

Vise

Produktansvarlig Truls Østerud har sørget for å få tak i en sånn for å vise til publikum på Vei & Anlegg. Og ikke nok med det:

Annonse

– Vi drar ut på et roadshow med Menzi Muck i etterkant av messa. Vi har med maskin og demofører, og drar til steder der man virkelig får se hva Menzi Muck er god for i vanskelig terreng, sier Østerud.

Demo dager

  1. 20. mai i Skien – Hollavegen 651
  2. 21. mai i Odda – Gamle Måge knuseverk
  3. 22. mai på Voss – Meieritomta

Erfaren test sjåfør kommer fra Menzi Muck fabrikken i Sveits for å vise frem maskinens unike egenskaper!

Det blir også demo av 2 freser.

Stupbratt

Alle med interesse for gravemaskiner har hørt om Menzi Muck. Mange har sett dem i aksjon, enten i virkeligheten eller en av de mange videoene på Youtube og Facebook. (Fortsetter under videoen)

Noen få har til og med kjørt dem.

En maskin som kan ta seg fram i stupbratt og kupert terreng kan være nødvendig. Men det er virkelig ikke for hvem som helst å utnytte mulighetene i en Menzi Muck.

Bulder har også en hjullaster-premiere

Fører-pool

Det har selskapet tatt konsekvensen av. De har nemlig en gruppe erfarne Menzi Muck-førere tilgjengelig for utleie, enten for konkrete oppdrag eller opplæring av førere hos de som kjøper en Menzi Muck.

Det tidligere familieeide selskapet skal for øvrig nylig ha blitt solgt til et større internasjonalt konsern, uten at det skal påvirke forhandlerskap eller tilgjengelighet i Norge.