Park & Anlegg kjøper 10 Cat-maskiner

– Vi er ydmyke og takknemlige for å ha inngått denne avtalen med Park & Anlegg, sier selger i Pon Equipment, Ivar Holt.

– Det er også litt artig å tenke på at vi solgte dem deres første maskin like etter de starta opp i 1997. Jeg mener å huske den kosta 640.000 kroner den gangen, sier han med et smil.

40 Cat-maskiner

Maskinene Park & Anlegg nå har kjøpt er: Seks beltegravere, fra 312EL på 15,7 tonn og opp til 329EL i Heavy Duty High & Wide versjon på ca 34 tonn, to hjulgravere av den nye M318F, én servicehjullaster 938K, samt anleggsvalsen CS66B med full GPS og dokumentasjonssystem. Cat-flåten til Park & Anlegg teller etter dette ca. 40 maskiner.

Annonse

Fagdag

Nyheten om maskinkjøpet ble sluppet på en fagdag arrangert av Park & Anlegg ved deres hovedkontor på Hafslundsøy nord for Sarpsborg torsdag 23. april. Folk strømmet til – byggherrer, kunder, leverandører og skoleungdom – for å se på messeutstillingen, høre på foredrag samt pleie eksisterende og knytte nye kontakter.

Nytt hovedkontor

Dette er andre gang Park & Anlegg arrangerer en slik fagdag. Første gang var 2013. Neste gang blir kanskje et helt annet sted. Hovedkontoret skal nemlig flyttes til Grålum, som ligger nærmere både Sarpsborg og E6 og er lettere tilgjengelig rent logistikkmessig. Bedriften regner med å flytte inn i 2017.

Park og Anlegg As er en regional entreprenør som ble stiftet i 1997, med hovedsete i Sarpsborg og under ledelse av Jack Valleraune. Selskapet har 182 ansatte og omsatte i 2014 for 574 millioner kroner.

Mer stoff fra Park & Anleggs fagdag kan du lese i Anleggsmaskinen nr. 5-2015.

Bildet: Selger Ivar Holt i Pon Equipment, gir et tilfreds håndtrykk til daglig leder Jack Valleraune (t.h.) og kalkulatør Lars Erik Lunde i Park & Anlegg.