Nytt DRIV på Sør- og Vestlandet

I juni 2024 blir et betydelig antall drivstoffstasjoner på Sør- og Vestlandet omprofilert til DRIV, som en del av et samarbeid mellom Jæren Olje, Agder Olje og DRIV Energi.

DRIV er selvbetjente drivstoffstasjoner i distriktene, eid og driftet av lokale selskaper som kjenner lokalsamfunnet. Dette samarbeidet styrker de norske drivstoffaktørene og skaper et trygt og bredt tilbud for folk og næringsliv utenfor de store byene. Dette skriver DRIV energi AS i en pressemelding.

160 selvbetjente stasjoner

– Dette betyr at vi nå offisielt har blitt medeier i merkevaren DRIV, og vi er veldig stolte av det samarbeidet vi har fått til sammen. Når alle stasjoner får samme uttrykk, med DRIV sin logo og farge, vil det bli enklere for kundene å vite hvor de kan tanke, forteller daglig leder i Jæren Olje, Brigt Vold.

Annonse

I løpet av juni vil over 60 drivstoffstasjoner stå ferdige med DRIV merkevare.

Til sammen kan de tre selskapene snart tilby 160 selvbetjente stasjoner; i Midt-Norge, store deler av Østlandet, og Sør- og Vestlandet til nord for Stavanger. For å fylle drivstoff her kan man betale med bankkort eller eget kundekort. Både yrkessjåfører og private kunder skal ifølge meldingen tilbys gode avtalevilkår.

– Hovedgrunnen til samarbeidet er et sterkt felles ønske om å gi kundene våre det aller beste tilbudet på drivstoff langs veien. DRIV er for alle, sier Ronny Morken, daglig leder i DRIV energi.

Grønne løsninger

Agder Olje drifter anleggene på Sørlandet, mens Jæren Olje drifter DRIV på Vestlandet.

Daglig leder i Agder Olje, Terje Vetås, understreker at kundene på Sør- og Vestlandet fortsatt vil ha tilgang på det samme drivstoffet og at det er de samme folkene som står bak, til tross for at stasjonene får en aldri så liten «make-over».

I høysetet for samarbeidet står jevn prispolitikk, lokale kundeavtaler, personlig kundeservice og levedyktige distrikter, heter det i meldingen. Grønne løsninger er fremtiden også for DRIV, som vil tilby miljøstoffene AdBlue og fornybar diesel fra pumpe i økende grad.