MEF styrker laget i vest

Mona Løvås er ansatt som ny regionsjef i Maskinentreprenørenes Forbund.

Hennes brede bransjeerfaring vil styrke MEFs posisjon på Vestlandet og i den løpende oppfølging av medlemsbedriftene i Nord-Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Det skriver MEF i en pressemelding.

– Svært godt egnet

– Jeg er veldig stolt av å informere om at Mona Løvås er vår nye regionsjef i region Vest. Med erfaring fra Mesta, SVV, Småkraft og bybanen, og i tillegg erfaring fra ledelse på ulike nivåer, har hun en bakgrunn som er svært godt egnet for stillingen. Vi ønsker Mona velkommen inn i MEF-familien, sier administrerende direktør i MEF Julie Brodtkorb.

Annonse

Tross utfordrende tider i bransjen, opplever MEF medlemsvekst og aktivitet i hele organisasjonen. MEF har gjennom flere år styrket arbeidet med løpende medlemsservice, juridiske tjenester og utstrakt myndighetskontakt for å ivareta bedriftenes næringspolitiske interesser.

– Med Monas allsidige bransjeerfaring vil hun være en styrke for oss på Vestlandet, og bringe inn kunnskap som løfter hele laget også nasjonalt, sier Brodtkorb.