Zetterbergs og Spartveit samarbeider i Norge

Zetterbergs Industri AB og Spartveit AS har signert en samarbeidsavtale som betyr at Spartveit AS eksklusivt skal markedsføre og selge Zetterbergs produkter på det norske markedet.

Avtalen, som trer i kraft 1. april 2024, er langsiktig og er forhandlet frem mellom de to selskapene for å sikre en langsiktig forvaltning av merkevaren i Norge. Dette ifølge en pressemelding fra Spartveit AS.

Langsiktig samarbeid

– Zetterbergs har lang erfaring med salg på det norske markedet. Markedet har imidlertid endret seg raskt de siste årene, og vi så et behov for å styrke vår posisjon, tilgjengelighet og lokale forankring i det norske markedet, sier Lars Erfäldt, administrerende direktør i Zetterbergs Industri AB.

Annonse

– Spartveit AS har god kunnskap innen både produkter og salg samt fokus på tilhengere som komplementerer Zetterbergs produkter godt. Jeg ser frem til et langsiktig samarbeid mellom våre selskaper avslutter Lars Erfäldt.

Tom Erik Spartveit (t.v), styreformann i Spartveit AS, og Lars Erfäldt, administrerende direktør i Zetterbergs Industri AB. (Foto: Spartivet)

Tom Erik Spartveit (t.v), styreformann i Spartveit AS, og Lars Erfäldt, administrerende direktør i Zetterbergs Industri AB. (Foto: Spartivet)

Vil tilby hele porteføljen

– Spartveit AS er stolte over å inngå tett samarbeid med svenske Zetterbergs Industrier AB. Vi ser frem til til å være med å videreutvikle merkevaren Zetterbergs på det norske markedet. Langsiktige kunderelasjoner, service, høy nyttelast og miljø er viktige parametere som vi sammen skal bygge videre på, sier styreformann i Spartveit AS Tom Erik Spartveit.

– Dette innebærer også at vi nå tilbyr Zetterbergs dumper på Spartveit-tilhengere. I tillegg vil vi tilby hele produktporteføljen til Zetterbergs, det innebærer både dumperpåbygg, dumper på krokramme, sidetipp, faste stykkgodspåbygg, tipp og Livab, fortsetter han.

– Zetterbergs Industri ABs over 100-årige historie, viser langsiktighet og bærekraft. Produkter som utvikles for å tilfredsstille de til enhver tid gjeldene krav fra markedet og myndigheter, noe som passer godt inn sammen med våre verdier, bransjeerfaring og entusiasme for produkter, avslutter Spartveit.