Ble vår følger nr. 20 000

Edward Bolseth i NCC Industry ble Anleggsmaskinens følger nr. 20 000 på Facebook. Han vinner dermed ett års gratis abonnement på Anleggsmaskinen, samt vår tøffe termoflaske.

Vi tok turen til Ålesund, og møtte den heldige og blide prisvinneren på hjemmebane.

– Du er altså vår følger nr. 20 000. Gratulerer så mye!

Annonse

– Jo, tusen takk. Jeg var vel inne og leste en sak litt tilfeldigvis, og begynte å følge dere etter det, smiler han.

– Jeg har vært og kikket en del inne på sidene deres tidligere også. Det er mye interessant der. Jeg jobber selv i asfaltbransjen, og det er en del saker der som er relevant for oss; alt fra broer, større anlegg, veiprosjekter, byprosjekter osv. Jeg gleder meg til å få Anleggsmaskinen i posten, og jeg kommer sikkert til å ta det med på jobben også, sier han fornøyd.

– Gratulerer igjen!