Har kjøpt 752 tonn med nye maskiner

Rental.one har inngått en avtale med Hesselberg om kjøp av ny maskinpark som skal gi minimalt CO2-utslipp.

– De nye maskinene skal grave, laste og kjøre fjellmasser hos Rekefjord Stone (RSA) i Sokndal. Med dette får Norge sin første 95 tonns gravemaskin, skriver Rental.one i en pressemelding.

– Hovedentreprenør ved pukkverket i Rekefjord, Risa AS, har fornyet kontrakten og ønsker en ny og moderne maskinpark. Denne gangen falt valget på Komatsu som er solide maskiner og vi har som mål å kjøre de største maskinene flere livssykluser, uttaler Rental.one i meldingen.

Annonse

Rental.one har kjøpt utvidet garanti på maskinene, og har faste folk i prosjektet som har ansvar for service og vedlikehold av maskinparken. Målet er å sikre en høy oppetid på maskinene, forutsigbarhet og mest mulig lønnsom drift for alle parter, skriver selskapet.