Park og anleggsmessen 2023 – større enn noen gang

Park og anleggsmessen 2023 arrangeres i NOVA Spektrum i Lillestrøm 8.-9. november. I takt med at besøkstallet har økt jevnt de siste årene, øker også bredden og størrelsen på messen. 200 utstillere er påmeldt til årets messe, og to haller på 18 000 m2 fylles opp.

– Vi opplever stor interesse for Park og anleggsmessen, både fra utstillere og nye besøkende. Vi kan med hånden på hjertet si at dette blir tidenes messe, sier prosjektleder Marit Sagen.

Faglig program

Ifølge Nova spektrum er det ikke nok med bare å ha mange spennende utstillere på en fagmesse som Park og Anleggsmessen. I år er skal derfor det faglige programmet være ytterligere styrket, noe Bjørn Aakerholt, fagansvarlig hos samarbeidspartner Norske Anleggsgartnere, Miljø og Landskapsentreprenører (NAML) har jobbet hardt med.

Annonse

– Vi vet at de som kommer til Park og anleggsmessen er profesjonelle mennesker som brenner for faget sitt. Selvsagt kan du få se alt det nyeste av produkter, maskiner og lignende på messen, men vi ønsker også å gi de som kommer inspirasjon og faglig påfyll. Dette har vi selvsagt gjort tidligere år også, og det faglige programmet er tidsaktuelt og relevant for alle i bransjen, sier Sagen.

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen, Marit Sagen. (Foto: NOVA Spektrum)

Prosjektleder for Park- og anleggsmessen, Marit Sagen. (Foto: NOVA Spektrum)

I de to seminarsaler kan man blant annet få med seg foredrag om trygg og bærekraftig beplantning i grøntarealer, bærekraftig ugressbekjempelse med damping av jord, og bevaring av gamle trær og trepleie. Kunstgressproblematikken skal også belyses i årets messeprogram, i tillegg til temaet overvann. Onsdag foretas kåringen av Norges beste uterom.

Populær bransjemiddag

Den årlige bransjemiddagen har i mange år vært en viktig og populær arena for bransjen, ifølge arrangøren. NOAV Spektrums restaurant Lobby er vertskap etter stengetid onsdag kveld. Prosjektleder Marit Sagen kan love at det blir fantastisk mat, god stemning, og kanskje noen overraskelser underveis, og at dette vil bli årets høydepunkt for alle som deltar.

Mer info og henting av gratisbilletter her:

www.poga.no