Internasjonal pris til Mineralteknikk

Under Terex Finlays årlige World Dealer Conference i Barcelona nylig, ble Mineralteknikk AS utnevnt som vinner av prisen Technology Adaption.

Prisen tildeles Mineralteknikk for deres åpenhet rundt ny teknologi, og deres kontinuerlige arbeid i å lede an i overgangen til elektrifiserte maskiner. Samt for å imøtekomme fremtidens voksende etterspørsel innen elektrifisering av anleggsbransjen.

—For oss som selskap er det en ære å bli anerkjent internasjonalt. Det viser at vårt arbeid for videre utvikling og ny teknologi blir lagt merke til. Vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen sammen med både nye og fremtidige kunder, sier daglig leder i Mineralteknikk, Einar Årdal Øvstebø, i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

Prisen for Technology Adaption ble overlevert ved et klassisk spansk kulturbygg under den årlige prisseremonien i regi av Finlay. Alle store forhandler var til stede under seremonien, noe som viser konkurransen Mineralteknikk står overfor i forhandlernettverket, skriver Mineralteknikk i meldingen.