Agaia ISO-sertifisert

Anleggsgartnerselskapet Agaia har blitt sertifisert innen kvalitets- og miljøledelsessystemene ISO 9001 og ISO 14001.

Sertifisering innen ISO 9001 handler om å møte krav til kvalitet og kundetilfredshet, mens ISO 14001 legger vekt på at virksomheten skal redusere belastningen på miljøet.

– For oss som selskap er dette viktig av mange grunner. Agaia har som mål å sette standarden for en bærekraftig fremtid, og i dette arbeidet vil sertifiseringene sette oss bedre i stand til å jobbe systematisk med kontinuerlig forbedring av arbeidsprosessene våre, sier Stig Warsla, gruppeleder for kvalitet, HMS, miljø og lean i Agaia.

Annonse

Han har ledet sertifiseringsarbeidet i anleggsgartnerentreprenøren, som er Norges største. Bedriften jobber til daglig med å utvikle, bygge og vedlikeholde alle typer utomhusanlegg. Revisjonen har vært utført av Kiwa som upartisk aktør.

– Standardiseringen av arbeidsprosessene vil skape forutsigbarhet for våre ansatte og gi oss en større mulighet for å skape ett felles Agaia med samme kultur, kompetansekrav og helhetlig styring av operasjonen vår. For kundene og samarbeidspartnerne våre betyr dette at de har med en åpen, seriøs og pålitelig aktør som vil levere prosjekter og tjenester av høy kvalitet, sier administrerende direktør Petter A. Vistnes i Agaia.