Auksjonerte bort nesten 4000 enheter på tre dager

I løpet av tre dager auksjonerte Ritchie Bros. bort over 3800 enheter til hundrevis av budgivere og deltakere fra hele verden.

Forrige uke avsluttet Ritchie Bros. deres «Moerdijk Live Xperience» i Nederland. Arrangementet tiltrakk seg mer enn 3030 deltakere, både på stedet og online, fra over 80 land, samt flere hundre ytterligere arrangementdeltakere.

Tre år

Hovedattraksjonen for arrangementet, som ble avholdt fra 10. til 12. oktober, var en stor utstyrsauksjon med over 3800 elementer, lastebiler, anleggsmaskiner og annet industrielt utstyr.

Annonse

– Våre kunder bruker våre digitale plattformer hver dag for å kjøpe, administrere og selge, men Moerdijk Live Xperience understreket den uerstattelige verdien av å kunne møte kundene ansikt til ansikt. Arrangementet tillot våre auksjonarius og budfangere å gjennomføre en spennende live auksjon med bud både på stedet og online, sa Sam Wyant, President of International Sales, hos Ritchie Bros.

– Det var en flott opplevelse å se auksjonariusene i aksjon i Moerdijk for første gang på nesten tre år. Vi hadde et stort publikum som kom for å by på auksjonsdagen, i tillegg til hundrevis av online budgivere fra hele verden som deltok i live auksjonen og tidsbestemte auksjoner.

En av de mange auksjonariusene i aksjon. (Foto: Ritchie Bros.)

En av de mange auksjonariusene i aksjon. (Foto: Ritchie Bros.)

Live auksjon

I løpet av de tre arrangementsdagene ble mer enn 440 gravemaskiner, 640 bomlifter og sakselifter, 130 hjullastere og annet utstyr, lastebiler og kjøretøy solgt til de høyeste budgiverne.

En ekstra live auksjon ble gjennomført fra Moerdijk på tirsdag, der 60 tunge maskiner og utstyr, som tidligere er brukt av det irske steinbruddsfirmaet McCabe Earthworks, ble auksjonert bort.

Mange hundre anleggsmaskiner gikk under hammeren. (Foto: Ritchie Bros.)

Mange hundre anleggsmaskiner gikk under hammeren. (Foto: Ritchie Bros.)

Noen av høydepunktene fra Moerdijk-auksjonen:

  • En 2020 Mercedes-Benz AROCS 2640 betongpumpebil som ble solgt for 165 000 euro.
  • En 2022 Magni RTH 6.25 teleskoptruck som ble solgt for 160 000 euro.
  • En 2020 Doosan DX235LCR-5 gravemaskin som ble solgt for 97 000 euro.
  • En 2016 Case IH Magnum 340 ROWT MFWD-traktor som ble solgt for 86 000 euro.
  • En 2005 Spierings SK 1265 AT-6 6-akset tårnkran som ble solgt for 142 500 euro.

 

Fakta om Moerdijk-auksjonen:

  • Mer enn 3030 budgivere deltok personlig og online.
  • Budgivere fra 84 land.
  • Over 410 selgere.
  • Mer enn 3800 enheter solgt.

 

Minimesse

«Moerdijk Live Xperience» var også et møtested der aktører i bransjen kunne bygge relasjoner for fremtidig samarbeid. Det ble arrangert en minimesse hvor deltakere fikk møte representanter fra ulike merker og løsninger, som blant annet Mascus, Rouse, SmartEquip, Ritchie Bros. Financial Services, RB Logistics og mer.

En oppsummering av «Moerdijk Live Xperience» med videointervjuer og opptak fra Insights Session er tilgjengelig på Ritchie Bros. blogg. Klikk her.

Mange deltok fysisk under auksjonen, men det var fullt mulig å by online. (Foto: Ritchie Bros.)

Mange deltok fysisk under auksjonen, men det var fullt mulig å by online. (Foto: Ritchie Bros.)