To elektriske nyheter fra Wacker Neuson

Nylig slapp Wacker Neuson nyheten om at de kommer med to nye elektriske maskiner i zero emission-serien – TH412e og WL28e.

TH412e er den første elektriske teleskoptrucken fra Wacker Neuson.

Teleskoptrucken har en løftehøyde på 4,5 meter ved skuffens dreiepunkt. Den kompakte konstruksjonen skal gjøre at den kan jobbe under trange forhold, og uten lokale utslipp. Ytelsesegenskapene skal tilsvare en konvensjonell dieseldrevet maskin, ifølge Wacker Neuson.

Annonse

Maskinen er utstyrt med et 96 volt litiumionbatteri, som er tilgjengelig i to effektnivåer. Dette slik at kjøre- og ladetider kan tilpasses optimalt til kundenes arbeidskrav, ifølge produsenten.

Teleskoptrucken har et batterstyringssystem (BSS) som overvåker litiumionbatteriet, øker dets effektivitet og sikkerhet, og i tillegg skal hindre dyputladning.

Med den nye elektriske hjullasteren WL28e, utvides tilbudet av el-hjullastere fra Wacker Neuson. (Foto: Wacker Neuson)

Med den nye elektriske hjullasteren WL28e, utvides tilbudet av el-hjullastere fra Wacker Neuson. (Foto: Wacker Neuson)

Ny e-hjullaster

Med den nye elektriske hjullasteren WL28e, utvides tilbudet av el-hjullastere fra Wacker Neuson. Fra før finnes modellen WL20e, og nå tilbys kundene en større modell.

Førerhytta leveres med det produsenten kaller for «et oppvarmingskonsept for komfortabel bruk av maskinen hele året».

Kunden skal kunne velge mellom tre vedlikeholdsfrie litiumionbatterier, for å dekke forskjellige krav til driftstiden. Akkurat som ved teleskoptrucken TH412e, overvåkes litiumionbatteriet av et integrert batterstyringssystem.