Peab AS og Bjørn Bygg AS fusjonerer

Peab planlegger fusjon av Peab AS og Bjørn Bygg AS. Målet er å gjennomføre fusjonen i løpet av januar 2024.

− Først og fremst gjør vi dette for å forenkle og effektivisere selskapsstrukturen i konsernet. Peabs byggvirksomhet i Norge vil fortsatt drives i tre regioner, Øst, Vest og Nord, sier Arild Østgård, administrerende direktør i Peab Bygg Norge, i en pressemelding fra selskapet.

Peabs merkevarer påvirkes ikke av fusjonen, ifølge meldingen. Peabs byggvirksomhet vil fortsatt markedsføres under merkevarene Peab på Østlandet, Peab Bjørn Bygg og Peab Bogstrand i Nord-Norge og Peab K. Nordang på Nord-Vestlandet.

Annonse

− Alle ansatte blir med videre i ny organisering, så for ansatte, kunder og leverandører vil fusjonen ha minimale konsekvenser, understreker Østgård.