BAS Maskinutleies avdelinger blir Cramo

I april i år solgte AS Backe alle sine eierandeler i BAS Maskinutleie til Cramo AS. Nå fusjoneres BAS med sin nye eier, og selskapets åtte avdelinger i Sør-Norge blir en del av Cramo-organisasjonen.

– Det er viktig for oss å beholde ekspertisen i BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre, sier adm. dir. i Cramo, Thomas Astrup, i en pressemelding.

Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge.

Annonse

I Trondheim og Stavanger, der det i dag eksisterer både BAS og Cramo-avdelinger, blir det nå kun én avdeling i hver by på Cramo sine lokasjoner. Videre blir BAS-avdelingene i Kristiansand, Sarpsborg, Gjøvik og Elverum snart merket med Cramo-fargene. BAS-avdelingen i Lindeberg flytter personalet og maskinparken til Cramo på Kjelles, som utvides.

Beholder mannskapet

– Fusjonen betyr at Cramo får tilgang til utleiemarkedet i områder selskapet ikke tidligere har vært representert i, forteller Thomas Astrup.

– Det er dessuten viktig for oss å beholde ekspertisen hos BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre inn i Cramo. Samtlige avdelingsledere i BAS fortsetter i samme rolle i Cramo, noe som skal sikre lokal forankring og bygge videre på de eksisterende kunderelasjonene, sier han.

Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge. (Foto: Cramo)

Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge. (Foto: Cramo)

Sammenslåingen vil skape synergier, mener Cramo-sjefen.

– I løpet av de siste årene har vi gjort større investeringer som kan tilføre de tidligere BAS-avdelingene både en nyere maskinpark, høyere kompetanse innen byggetablering, samt viktige digitale løsninger som kundeportal, utstyrsdeling og Cramo-appen, forteller Astrup.

Fusjonen leder til flere ansettelser i tiden som kommer.

–  På nasjonalt nivå er planen å ansette flere dyktige medarbeidere. Nå gleder vi oss til å fullføre sammenslåingen under Cramo-logoen og øke markedsandelen med våre nye, men likevel så etablerte avdelinger, avslutter han.