Statsministeren til Arctic Entrepreneur

Vinterens store faglige og sosiale møteplass for anleggsbransjen får storfint besøk. Jonas Gahr Støre vil åpne det faglige seminaret på messas første dag, 23. januar.

Arctic Entrepreneur arrangeres 23.–25. januar på The Qube på Gardermoen. Som vanlig blir det tre dager med spennende faglige seminarer, en omfattende utstilling og ikke minst to store middager med god underholdning og sosialt samvær.

Norges statsminister har altså meldt sin ankomst og er klar til å møte anleggsbransjen. Men han er langt fra den eneste profilerte personen som blir å se på vinterens store happening i bransjen.

Annonse

Underholdning og sosialt samvær

Programmet er ennå ikke helt fastsatt, men allerede er det klart at blant annet kunnskapsminister Tonje Brenna, veidirektør Ingrid Dahl Hovland, lege, forfatter og professor Mads Gilbert, og selvfølgelig MEFs egen Julie Brodtkorb, deltar under seminarene. I tillegg vil blant annet Bjarne Brøndbo, Alex Rosén, Carina Dahl og Trond Nagell sørge for underholdningen.

Flesk og duppe blir det også, hvis noen lurer.

Påmelding for utstillere åpner torsdag 31. august – på denne nettsiden. Øvrige deltakere vil kunne melde seg på fra midten av september.