Satser på industrimontasje

Asle Skoveng Kranservice AS overtar prosjektavdelingen til Jumbo Transport AS. Lanserer også utslippsfrie mobilkraner.

Prosjektavdelingen til Jumbo Transport har, ifølge en pressemelding fra Asle Skoveng Kranservice, gjennom 25 år bygget opp ledende kompetanse innen industrimontasje.

Selskapet tilbyr systemleveranser innen transport, lagring, flytting/heising, montering og demontering av maskiner og utstyr.

Annonse

Søsterselskap

Det nye selskapet, Skoveng Prosjekt AS, blir et selvstendig søsterselskap til Asle Skoveng Kranservice AS. Selskapene vil videreføre og videreutvikle tjenestespekteret for å møte framtidige behov, heter det i meldingen.

– Overtakelsen gjør det mulig for Skoveng å tilby helhetlige logistikktjenester. Industrimontasje, lagring og transport sammen med våre anerkjente krantjenester gir gode synergier. Med solid kompetanse og moderne utstyr utføres prosjektene trygt og effektivt, sier daglig leder Lars Chr. Steen.

Utslippsfrie mobilkraner

Neste måned lanserer Skoveng utslippsfrie LTC-1050.3.1-electric mobilkraner. Ifølge pressemeldingen er Skoveng først i Nord-Europa med den nyutviklede mobilkranen fra Liebherr. Kranene skal egne seg meget godt til innendørsbruk og på utslippsfrie anleggsplasser.