Lederskifte i Mineralteknikk AS

Arne Kenneth Øvstebø har gitt seg som daglig leder i Mineralteknikk. Sønnen Einar Øvstebø (24) overtok stafettpinnen 1. august.

– Nå skal yngre krefter få slippe til, uttaler Arne Kenneth Øvstebø i en pressemelding fra selskapet. Selv går han nå over i en stilling som prosjekt- og forretningsutvikler i samme selskap.

– Einar har engasjert seg i bedriften over lang tid, og kjenner organisasjonen nesten like godt som meg. At han i tillegg er min sønn, gjør at jeg med ekstra stolthet har ønsket at han skal overta stafettpinnen etter meg, sier Arne Kenneth Øvstebø.

Annonse

Fokus på menneskene

Einar Øvstebø, som har en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI, ser frem til å ta fatt på oppgaven med å videreføre selskapets erfaringer og styrke deres kompetanse. ­­

– For meg er det viktig å ha fokus på menneskene, både internt blant kolleger og samt eksternt med våre kunder og samarbeidspartnere. Jeg er opptatt av å bygge en organisasjon som er rustet til å møte fremtidens utfordringer, slik at vi kan levere det vi lover kunden. I tillegg syntes jeg det er viktig å gjøre ting skikkelig, både små og store oppgaver. Det øker vår kvalitet og gjenspeiles i markedet, sier han.

Arne Kenneth vil fungere som mentor og vil følge Einar tett den første tiden. Samtidig vil han fortsette som eier, styreleder og forretningsutvikler i firmaet.