Geir A. Mo slutter i NLF

Etter 11 år som administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), takker Geir A. Mo for seg. Viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni overtar midlertidig, inntil ny leder er på plass.

– Det har vært få endringer i ledelsen i NLF de siste ti årene, men det er en tid for alt, uttaler forbundsleder Tore Velten til NLFs nettside, lastebil.no.

– Jeg er takknemlig for den jobben Geir A. Mo har gjort for NLF gjennom mange år. Han har vært en tydelig og god leder for forbundet som har levert gode resultater for NLFs medlemsbedrifter og norsk transportnæring i de 11 årene han har ledet NLF, sier Velten.

Annonse

– Har bidratt med mitt

Selv sier Geir A. Mo at dette er et riktig tidspunkt for et lederskifte.

– Etter 11 år som administrerende direktør i NLF er det på tide å søke nye utfordringer og overlate stafettpinnen til andre. Jeg er stolt av å ha vært en del av NLF i alle disse årene og ikke minst hvordan alle ansatte sammen med tillitsvalgte har utviklet NLF til å bli en enda mer relevant og synlig næringsorganisasjon for en særdeles viktig næring – godstransport. Uten en fungerende godstransport stopper ethvert samfunn opp i løpet av kort tid, skriver Mo på sin egen Facebook-side.

– NLF er og skal forhåpentligvis fortsatt være det samlende navet som bidrar til å styrke konkurranseevnen til norske transportører. Jeg har bidratt med mitt – og takker i dag alle medarbeidere for samarbeidet, innsatsen, rådene og kunnskapen. Jeg takker også de tillitsvalgte, med styreleder Tore Velten i spissen, for tilliten i disse årene og for et godt og fortrolig samarbeid, avslutter han.

Hva Geir A. Mo skal gjøre nå, har han foreløpig ikke villet kommentere.