Dia Proff Norge med elektriske hjuldumpere

Dia Proff Norge AS introduserer HG Machines’ utslippsfrie hjuldumpere til det norske markedet.

Dia Proff Norge AS, importør og distributør av diamantverktøy og spesial maskiner for bygg- og anleggsbransjen, har inngått en import- og distribusjonsavtale av elektriske hjuldumpere fra HG Machines.

Det danske firmaet HG Machines har ifølge pressemeldingen et solid rykte for å levere pålitelige og kvalitetsmaskiner, og deres nye serie med utslippsfrie hjuldumpere skal representere et betydelig fremskritt mot en bærekraftig og effektiv bygg- og anleggsbransje.

Annonse

Tre modeller

Denne neste generasjonen hjuldumpere er designet for profesjonelle som ønsker å skape et tryggere, utslippsfritt og mer stillegående arbeidsmiljø, uten å gå på kompromiss med ytelsen, heter det i meldingen. Med full firehjulsdrift som gir individuelt dreiemoment på alle fire hjul, er maskinene kompatible med off-road-omgivelser og klar for variert terreng.

Dia Proff Norge leverer nå elektriske hjuldumpere med løftekapasitet på 1 og 2 tonn. (Foto: Dia Proff Norge)

Det vil være tre modeller tilgjengelig hvor alle leveres med en driftstid på over 12 timer per lading, og 1000 kg-dumperen lades fra 20-80% batterikapasitet på bare 90 minutter. Med elektriske motorer oppnår hjuldumperne et lavt støynivå og bidrar til null utslipp, noe som skaper et sunnere arbeidsmiljø og reduserer det økologiske fotavtrykket.

Brukervennligheten er en nøkkelkomponent i HG Machines’ designfilosofi. Disse hjuldumpere er enkle å manøvrere, selv på trange områder, og er utviklet med et dedikert fokus på detaljer og kvalitet, skriver Dia Proff Norge.

På sine egne nettsider, skriver HG Machines:
– Vi har gjort det til vår lidenskap å produsere pålitelige maskiner som tåler påkjenninger og fortsetter å levere resultater. Hos HG Machines er vi proaktive når det gjelder å tilpasse oss mer bærekraftige maskiner som skåner miljøet og arbeidere. Dette er en utvikling vi ønsker å akselerere gjennom innovasjon innen grønn teknologi og vår forpliktelse til en fremtid som er 100 % elektrisk.