Solfylte Cat-dager i sandtaket

Før helgen luktet det solkrem og pølser i et sandtak på Jessheim. Da arrangerte Pon Equipment «Pukk og pølsedager» og stilte med et utvalg Cat-maskiner for prøvekjøring.

I strålende vårsol fra skyfri himmel over Jessheim, arrangerte Pon Equipment demodager i sandtaket til Feiring Bruk avd. Grefsrud. Pon-ansatte, påført høy solfaktor, tok i mot besøkende som fikk se på og prøvekjøre maskiner både torsdag og fredag. Som vanlig når det er maskin-demo, ble det servert pølser fra grillen.

Cat-forhandleren stilte med et stort utvalg maskiner for prøvekjøring. Fra den minste minigraveren Cat 301.8, til 31-tonneren Cat 326, flere hjullastere, vals og den batterielektriske Cat 320 Z-line (25-tonns graver).

Annonse

Pon Energy Rental viste batteripakker for lading av batterimaskinen 320 Z-line. SITECH hadde med en henger stappfull av teknologi.

– Bare blide folk i solsteiken En gruppe skolelever fra Solør Videregående skole troppet opp på formiddagen og fikk seg en god omvisning og prøvekjøring på maskinene. Ellers har det vært en jevn strøm av kunder innom, sier Heidi Østerlie, markedssjef hos Pon Equipment.

Cat-maskiner

(Foto: Pon Equipment)