SmartDok-appen: Brukervennlighet og driftssikkerhet i bygge- og anleggsbransjen

SmartDok-appen er en favoritt blant brukerne i bygge- og anleggsbransjen, takket være sin brukervennlighet og driftssikkerhet. Appen tilbyr en rekke praktiske funksjoner som er spesielt tilpasset bransjens behov, og bidrar til en mer effektiv og sikker arbeidsdag for tusenvis av ansatte.

La oss se nærmere på hva som gjør SmartDok-appen så populær og hvordan den hjelper brukerne i deres daglige arbeid.

Annonse

Allsidig og inkluderende

SmartDok-appen er laget for alle i bygge- og anleggsbransjen, fra de som arbeider med gravemaskiner til de som bygger hus, samt administrasjonen. Dette gjør at hele organisasjonen kan dra nytte av appen og samarbeide mer effektivt.

Alt du trenger, rett i lomma

Med SmartDok-appen har brukerne tilgang til alle funksjonene de trenger, uansett hvor de befinner seg. Appen tilbyr en rekke nyttige funksjoner, som timeregistrering, HMS/KS, maskin- og verktøyoversikt, mannskapslister, vare- og massetransport, og mye mer. I tillegg gir dokumentsenteret tilgang til alle dokumenter og håndbøker, noe som gir brukerne all nødvendig informasjon akkurat når de trenger det.

– Jeg synes det er kjempe-enkelt å registrere i SmartDok. Vi ungdommen er jo vokst opp med å bruke app, så dette er bare supert!, sier lærling Emil Wirkola i Eriksen Maskin. Les mer om Eriksen Maskin her.

Arbeiderne ute i feltet har fått det enklere når de nå kan bruke MEF sine skjemamaler via mobiltelefonen. Lærlingen Emil Wirkola er veldig glad i å bruke SmartDok, og liker brukervennligheten.

Rask, responsiv og effektiv

SmartDok-appen er designet for å være rask og responsiv, noe som betyr at den reagerer umiddelbart på brukerens handlinger og laster inn data og funksjoner uten forsinkelser. Dette er spesielt viktig når man jobber i felt og trenger å få tilgang til informasjon eller registrere data raskt og enkelt. Dette bidrar til å gjøre den enda mer brukervennlig og effektiv, noe som er helt avgjørende når man jobber i en hektisk bransje som bygg og anlegg.

Styrket HMS-kultur

Med SmartDok-appen får ansatte og ledere enkel tilgang til bedriftens HMS-håndbok direkte i mobilen. Dette sikrer at alle er oppdatert på bedriftens HMS-prosedyrer og retningslinjer, og ikke minst at de har all nødvendig informasjon for å utføre arbeidet på en trygg og sikker måte. Appen inneholder også HMS/KS-modulen, som inkluderer HMS-håndbok, SJA, RUH, kvalitetsavvik, forbedringsforslag og positive observasjoner, noe som bidrar til å styrke HMS-kulturen i bedriften.

– De digitale hjelpemidlene har hjulpet oss masse i forhold til dokumentasjon og struktur, når det skal faktureres og ha kontroll på dokumentene, og ikke minst for de ute i felten. Det har forenklet arbeidsdagen vår veldig! Forteller Bjørn Kallekleiv i Grunnarbeid Vest.

De ansatte i Grunnarbeid Vest er gode til å dokumentere hva som blir gjort. Noe som resulterer i mindre reklamasjoner, bedre dokumentasjon og til slutt bedre økonomi.

Intuitivt dashboard og timeoversikt

SmartDok-appens dashboard gir en oversiktlig og enkel tilgang til de viktigste funksjonene, mens timeoversikten gir brukerne full kontroll over egne timer. Dette bidrar til en mer effektiv arbeidsflyt og gjør det enklere å holde styr på arbeidstiden.

Kjører på tvers av plattformer

SmartDok-appen er utviklet ved hjelp av et crossplattform-rammeverk, noe som sikrer at den fungerer smidig på både iOS og Android. Dette forenkler arbeidet for utviklere, siden de kan fokusere på å optimalisere appens funksjoner og ytelse uten å bekymre seg for kompatibilitetsproblemer mellom plattformene. Videre bidrar det til enklere kundestøtte, ettersom appen oppfører seg likt på begge plattformene og dermed reduserer risikoen for plattformspesifikke problemer.

Dermed kan ansatte stole på at de vil kunne installere og bruke appen problemfritt, uavhengig av hvilken enhet de benytter. Dette er en viktig fordel i en bransje der effektivitet og brukervennlighet er avgjørende, og bidrar til at SmartDok-appen er en pålitelig og nyttig ressurs for alle brukere.

Trafikkdirigent Egil Gabrielsen i V&T Entreprenør er veldig fornøyd med SmartDok-appen som han synes både er enkel å bruke og kjapp. Til daglig fyller han ut timer, SJA og RUH.

Dokumentasjon og kommunikasjon

Appen lar brukerne enkelt sende inn dokumentasjon i form av bilder på varer, massetransport og feilmeldinger på maskin, inkludert muligheten til å tegne og skrive på bildene. Brukerne kan også distribuere nyhetssaker internt i firmaet, noe som bidrar til bedre kommunikasjon og informasjonsdeling innad i organisasjonen.

Dokumentasjon og kommunikasjon

Appen lar brukerne enkelt sende inn dokumentasjon i form av bilder på varer, massetransport og feilmeldinger på maskin, inkludert muligheten til å tegne og skrive på bildene. Brukerne kan også distribuere nyhetssaker internt i firmaet, noe som bidrar til bedre kommunikasjon og informasjonsdeling innad i organisasjonen.

Tobias Sunde i Langvik Maskin er i gang med grunnarbeider, og fører arbeidstimer, maskintimer, rørdeler og andre utlegg direkte i appen SmartDok på mobilen.

Hyppige oppdateringer

SmartDok er dedikert til å holde seg tett på kundenes behov og ønsker, og appen oppdateres jevnlig med forbedringer og ny funksjonalitet. Dette sikrer at brukerne alltid har tilgang til den nyeste og beste versjonen av appen.

SmartDok-appen har vist seg å være et verdifullt verktøy i bygge- og anleggsbransjen, og har raskt blitt en favoritt blant brukerne. Med sin brukervennlighet, allsidige funksjonalitet og kontinuerlige forbedringer, er det ikke rart at så mange sverger til SmartDok-appen for å effektivisere arbeidsdagen sin. Denne appen bidrar til økt kommunikasjon, bedre HMS-kultur, mer effektiv tidsregistrering og lønnsbehandling, og styrker samarbeidet i hele organisasjonen.

Kontakt oss for å komme i gang med SmartDok-appen!